Är hos belllaaa :D

2011-10-31 ♥ 11:25:25

Är hos bella och vi har nyss kollat twilight :) Den är grymt bra! Hon lockade mitt hår förut så nu är jag fiin ;) Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu. Men vi ska väl strax sticka och köpa godis, och kanske träffa angelica sen. ikväll ska vi kolla film och ha mys! Härligt :))

Ja nu är jag hemma!

2011-10-30 ♥ 20:07:50
Kom hem från en asgrym helg i stockholm inatt. Kom hem från min faster som fyllt år för ett tag sen. Men ska berätta lite om Twilight Fan Event
Efter skolan i fredags stack jag till tåget och åkte tåg till stockolm med lisa som sällskap, trevligt! när jag var framme så mötte jag upp Angelica, Tilda och Bella vid tåget och vi stack till donken och käkade. Därefter stack vi till tunnelbanan mot Hovet och ställde oss i kö, då var klockan typ 3. Efter ett bra tag i kön så kom det fram en kille och sa att vi stod i fel kö -.- Vi stod i vanliga kön fasst vi hade VIP biljetter så vi skulle stå i VIP-kön. Så dit gick vi och ställde oss och kön rörde sig sååhäääääääääär snabbt! fast ne... tog aslång tid :( Men vi hade kul och gjorde kaniner med mina vantar, som man gjorde när man var liten HAHAH xd MEN TILLSLUT så kom vi fram till insläppet och gick in. Ni får bilder i slutet av inlägget. Det var ganska mycket folk där. Vi försökte hitta Sanna och Lovisa så vi ringde dom och sen såg vi dom, dom stod typ längs fram! :oo Fasst dom hade ändå köat sen morgonen ;) Mange-Makers, Tomas Sandberg (tror jag han hette), Nause och Oleg kom och spelade innan Ashley Green och Robert Pattinson kom. Dom var klara efter typ en timme sen försökte Knappen och Hakim hålla oss roade i en och en halv timme eftersom att Robert och Ashley var försenade. HAHA sköna snubbar säger jag bara! *Hakim och Knappen hade sjungit och spelat gitarr* Knappen: "Vill ni gå hem med Hakim istället för Robert nu?" alla: "NEEEEEJ!!!" Hakim: "Sa dom NEJ eller YAY?" HAHAH sköna lirare dom är asså! Men tillslut kom dom och det var helt galeeet! Alla skrek och kameror var i luften heeela tiden och här och var var det lite gråt också. ÅÅHHH robert var ju grrrymt snygg i verkligheten :D :o När rob och Ash stuckigt så kom Ulrik och spelade 2 låtar. The Box och Boys Dont Cry ♥ Inloveee! Då hade iallafall rätt många också gått så då sprang vi fram till scenen och gissa vem som kom längst fram?! AAH KAN DET HA VART JAG? YESSS BOX! Shiiiet :o Allt var helt amazing, ångrar inte en sekund av den dagen! Tack underabaraste Bella i hela världen för att jag fick följa med, det var jälvigt kul!
2/4 biljetter! :D:D ♥
Jag med söta kaninen ^^
Första röda mattan ♥
När vi kom in till Hovet.
I väntan på Robert och Ashley
Robert och Ashley utan zoom, fatta nära vi stod! :o

Robert och Ashley
Ulrik (♥

HAHA jävla underbar!

2011-10-30 ♥ 13:06:10
The Best Of Spiderman

AHHH TAGGA!!!

2011-10-27 ♥ 21:37:22
Ohgash imorn äre dags! TWILIGHT FAN-EVENT här kommer vi :D Jag, Bella, Angelica och Tilda ska sticka till stockholm och gå på de, asnajjs! Darför kommer det bli dålig uppdatering imorn men ska försöka slänga in ett mobilinlägg när vi väntar. Nu ska jag sova så man är pigg imorn, så godnatt alla ♥ Tagga gubbar! 


Vilka mer ska gå? En komentar skadar inte?! ;)

Fanvideo

2011-10-27 ♥ 17:39:20
Ska strax sticka på gympa. Men tänkte slänga in ett inlägg först. Skolan idag var en mardröm. Gympan hjälpte inte så mycket heller. Usch. fml just nu. 

Och just nu är typ den enda som kan göra mig glad är Justin, så klaga inte om det blir mycket inlägg om honnom. ♥

En fan-grupp på facebook ska göra en fan-video till honnom och försöka få honnom att se den. Om ni vill vara med i den kan ni ta en bild på er själva eller med kompisar och skriva "Happy B-day: we also wants justin bieber to come to sweden ♥" Ni har till imorgon ikväll på er att skicka in bilden till mailadressen [email protected]

Här är min bild:



Ciao ♥

weheartit

2011-10-27 ♥ 16:23:06
Tumblr_ltq7lwtrss1qho5pdo1_500_large

Bara ett litet problem...

Denna låt passar in i mitt liv så bra just nu.

2011-10-27 ♥ 16:05:29
Känner mig riktigt jävla nere, har dessutom ingen inspetarion till att blogga...
JUSTIN OWNS OUR HEARTS thats why I'm gonna have BIEBER FEVER FOREVER ♥

Kollar på RosaBandet galan

2011-10-26 ♥ 20:51:41
Aa rubriken säger allt. Sen är det Gray's anatomy, men glee var inställt idag :o :( Inte bra...

Jag tipsar

2011-10-26 ♥ 18:07:20
Här tipsar jag om 4 sjukt snygga byxor/shorts för tejer.
Jag måste prata lite med mamma när hon kommer hem, omg vad mycket snyggt det finns på Nelly.com ! Rea är det också aaah ;D

Oh My Pants SEK 499, Nelly Trend - NELLY.COMTaormina Pant SEK 175, Vila - NELLY.COM
499:-               175:- 399:-
Lease Pants SEK 399, Sisters Point - NELLY.COMFacit Shorts SEK 399, Sisters Point - NELLY.COM
399:-               399:-

Min smarta kompis....

2011-10-26 ♥ 17:32:07
smart kompis jag har, Och så var det inte så... Lovisa glömde att vi skulle åka till a3 så då lovade hon sina föräldrar att åka hem och gå ut med hunden osv. smart? nej. för det är typ nu jag kan sen är jag pretty much busy :o 

såhär ser mitt shema ut vecka 43-44:




Selena och Baylor

2011-10-26 ♥ 16:59:44
Fett söt hund! Det är Justin och Selenas hund som dom addopterat från ett djurhem, asså för djur som blivit lämnade av deras familjer. tycker det är sjukt sött av dem att inte köpa en "ny" utan adoptera en :') Men lite fail att döpa den till 'Baylor' låter ju liiite som en blanding av Talyor (Lauther) och Justin, asså taylor är ju selenas ex.

Men men, söt va hunden iallafall ♥

Godmorgon allihopa!

2011-10-26 ♥ 08:09:32
Godmorgon, shit idag var jag uppe rätt tidigt, kunde inte sova längre. :o Det är inte vanligt... Ska snart dra och möta Petra så kan inte skriva så mycket. 

JUSTEEE idag är det prov :( Inte bra Inte bra.. MEN OM DU VILL SÅ KOMMER DU KLARA DET, hihi man kan ju alltid hoppas? ;) OCH så har man spanska redovinsing, bra att jag har pluggat någonting, eller hur?!

Som jag skrev igår så ska jag och Lovisa sticka ner till a3 för att prata med dom om gymkort. För er som inte vet vad a3 är så är det ett gym ;) Vad ska jag satsa på, magrutor? fast ne.. ;)

Outfit:
Vitt linne - H&M
Tröja med conversetryck - Turkiet
Jeanstights - H&M

♥ XoXo ♥

Dålig uppdatering :(

2011-10-25 ♥ 22:17:40
Dålig Usel uppdatering idag, jag vet, men jag har varit tvungen att plugga till ett prov imorn... Sällan jag pluggar i sista sekund :o Aja , nu ska jag gå och lägga mig ska försöka hinna uppdatera imorgon bitti. Om inte så blir det ett ganska sent inlägg då också för jag och Lovisa ska ner på stan och prata med a3 om att börja där, här ska man bli biff! ;D

Sjukt söt bild ♥

Ny serie

2011-10-24 ♥ 21:12:58
Ska kolla på en ny serie nu, vet inte vad den handlar om, eller heter eller vad det är för något, men det kan bli intressant ;) 


Har jag sagt att jag älskar Jelly Beans, om inte så gör jag det nu. Jag älskar Jelly Beans! ♥

Ny design

2011-10-24 ♥ 20:27:58
Yes om den inte funkar klicka på F5 :)

Komentera gärna vad ni tycker.

RSS 2.0